Gratis undervisning i stenbordplader Vi har sammensat et generelt træningsprogram, hvor vi fortæller alt om stenmaterialer, køkkenbordplader og montering.

En stenbordplade er et af de mest omkostningstunge elementer i det moderne køkken. Et køkken skal designes efter brugerne, og det er vigtigt at overveje hvordan man vil bruge sit køkken. Før bordpladen kan monteres skal skabe og alle øvrige understøttende elementer sættes op. Meget kan gå galt, og det er dyrt at lave fejl.

Vi har sammensat et generelt træningsprogram, i hvilket vi fortæller alt om stenmaterialer, køkkenbordplader og montering.

Hvis du mener at dine medarbejdere kan få gavn af vores ekspertviden om stenbordplader, kan du bestille en gratis lektion hos os. Vi har mere end 25 år erfaring i at producere og montere stenbordplader.

Programmet passer til dig, som:

  1. Ønsker at vide mere om nye materialer og trends

  2. Gerne vil kunne tilbyde dine kunder den bedst mulige service

  3. Har ansat nye folk, der har brug for at vide mere om stenbordplader

På kun to timer lærer du om:

1. De forskellige stenmaterialer der anvendes til køkkenbordplader
Efter træningen kan du trygt anbefale kunden det rette materialevalg, alt efter hvad køkkenet skal bruges til. Vi vil også introducere dig for de nyeste produkter fra de leverandører, som Diapol samarbejder med.

2. Montering af komfur og vask
Hvor stor vægt kan en stenbordplade bære? Hvor tykt skal materialet være, hvis kunden ønsker et indbygningskomfur? Alle vaske og komfurer passer ikke automatisk til alle materialer. Vi giver dig et godt overblik over de hyppigste fejl, som nemt kan undgås.

3. Vedligeholdelse af bordplader og vaske
Det er vigtigt at passe godt på sin bordplade, hvis den skal holde hele livet. Vi gennemgår det grundlæggende, og giver praktiske råd som du kan give videre til dine kunder.

4. Hvad du bør vide, før du installerer køkkenskabene
Før du kan montere bordpladen, skal de øvrige køkkenelementer være sat godt fast. Alligevel oplever vi ofte fejl, der kunne være undgået med god planlægning. Vi giver gode råd om hvordan du installerer køkkenskabene, så de understøtter bordpladen i mange år fremover.

Efter træningsprogrammet kan du:

  • Give dine kunder den rette rådgivning om stenbordplader

  • Vælge de rette materialer til kundeløsningen efter deres individuelle behov

  • Give ekspertråd om de nyeste trends og materialer

  • Undgå de typiske fejl, når køkkeninteriøret skal installere

Skriv til os og bestil en gratis træningssession.

Reserver en gratis undervisningstime!

Venligst udfyld alle felter markeret med