Referencer

Bordplader udført i granit

Granit er et populært valg da materialet kan bruges overalt i hjemmet. Granit bordplader tåler desuden både høje og lave temperaturer. Herunder finder du udvalgte eksempler på brugen af granit i køkken og stue.

Bordplader udført i kvarts

Kvarts fås i mange forskellige farver og anvendelsesmulighederne er derfor utallige. Derudover er det et både modstandsdygtigt og vandfast materiale, ligesom kvarts bordplader er lette at vedligeholde. Se desuden vores produkter Diastone for yderligere inspiration.

Bordplader udført i marmor

Marmor er et 100% naturligt materiale, og brugen af marmor til bordplader, kanter og fliser giver et eksklusivt, tidløst look i hjemmet. Vores mest populære produkt i marmor er Carrara, men se også den smukke, grønne Verde Guatemala marmor-variant.

Bordplader udført i keramik

Keramik er et yderst bæredygtigt materiale, fremstillet af 100% naturlige komponenter. Ud over de nedenfor illustrede cases produkter fører vi også de nye spændende, nye Inalco keramik Itop bordplader. Denne bordplade er utroligt holdbar og er derfor oplagt til hjem med børn og dyr. Se fx. Inalco Keramik.