dekton-entzo-keramikk-lys-veggpanel-kjøkken

Dekton – et materiale, som man kan stole på!

Dekton er et taknemmeligt beklædningsmateriale, som passer til selv de mest krævende vilkår. Som stenbordplade holder det til alle slags vejr og forbliver uforandret igennem tiden ved udendørs brug – selv flere år senere ser det stadig ud, som om det netop var blevet monteret. Lige så godt kan det anvendes indendørs, hvor det med sin store holdbarhed hverken står tilbage for granit eller kvartssten. Eftersom stenpladerne egner sig til forskellige indendørs og udendørs rum, giver Dekton god mulighed for at skabe en ensartet og stilren designløsning.

Hvad er Dekton?

Dekton er et hundrede procent naturligt og enestående materiale, som består af mere end 20 naturlige mineraler. I løbet af blot nogle timer perfektioneres under tryk det, som er opstået i naturen i løbet af årtusinder. Ved hjælp af TSP-teknologi forbindes de udvundne mineraler til et superkompakt slutresultat.

Billedligt talt – trykpressen skaber et tryk 2,5 gange større end vægten af Eiffeltårnet. Dette medfører, at Dekton ikke har nogen mikrodefekter, som kunne forårsage svagheder, og materialets porøsitet er tæt ved nul. Dette gør Dekton praktisk taget vedligeholdelsesfrit.

dekton-laurent-keramik-mörk-sten

Laurent køkkenø

I hjemmene sætter man meget stor pris på granit og kvartssten. Dekton er imidlertid betydeligt bedre end disse materialer – for eksempel er Dekton sammenlignet med granit fem gange hårdere. Dektons hårdhed er sammenlignelig med kvarts med scoren 7/10 Mohs skala, der anvendes til at måle mineralers hårdhed.

Dekton kan anvendes såvel indendørs som udendørs, for eksempel er det et ideelt materiale til køkken- og badeværelsesborde, indendørs vægbeklædning, udendørs facader, gulvbelægning og møbeldække og endda til brusekabiner.

Således sigter Dekton mod at være til inspiration for fremtidens design, hvor skønhed og funktionalitet mødes og fungerer perfekt synkroniseret.

Bordplade af keramisk materiale Aura

Bordplade af keramisk materiale Aura

Hvorfor vælge Dekton?

  • Dekton er meget slidstærkt og modstandsdygtigt mod skrammer. Således kan Dekton anvendes selv til gulve, som man går på til dagligt, og alligevel forbliver materialet som nyt.
  • Heller ikke vand og pletter gør nogen skade på materialet, dermed egner det sig ideelt til såvel badeværelser som køkkener, hvor man ikke vil bekymre sig om, hvorvidt en overflade kommer i berøring med væsker.
  • Dekton holder godt til temperaturændringer, hvorfor det er udmærket til udendørs brug. Det er heller ikke følsomt overfor UV-stråler – dette betyder, at materialet heller ikke udendørs bleges eller skifter farve. Desuden er det fuldstændig ildfast, hvilket gør det ekstra holdbart.
dekton-aura-keramik-ljus-bänkskiva-kjøkken

Aura bordplade, køkkenbord og afdækning mod sprøjt

Dektons kollektion rummer to valg – Onirika og Kraftizen:

  • Skønheden i Onirikas marmortoner beskrives som en rejse i en drømmeverden, hvor grænsen mellem drømme og virkelighed fra tid til anden forsvinder.
  • Kraftizen er et ærbødigt buk overfor håndværksmestrene og deres teknik, som er blevet forfinet gennem århundreder.

Dektons stenplader er i målene 320×144 cm, hvormed selv de største flader kan dækkes med en jævn overgang. Alt efter behov og anvendelsessted kan der vælges mellem forskellige tykkelser af stenpladen – 30 mm, 20 mm, 12 mm og 8 mm, hvor den sidstnævnte er den ideelle kombination til en let og overkommelig indendørsdesignløsning ved beklædning af vægge, afdækning af møbler og andre lodrette overflader.

Arga-3d-1440x900

Arga

Aura-3d-1440x900

Aura

Entzo-3d-1440x900

Entzo

Rem-3d-1440x900

Rem

Laurent-3d-1440x900

Laurent

Sirius-3d-1440x900

Sirius

Blev du interesseret i Dekton-bordplader?

Sæt dig i forbindelse med os, så finder vi sammen en løsning, der passer dig!

BED OM TILBUD

08.11.2022