Screen Shot 2019-03-18 at 11.41.29

Hvad du bør overveje, før du bestiller din køkkenbordplade

Det er nemt at bestille en køkkenbordplade. Men hvis du vil være sikker på, at alt forløber planmæssigt, er det vigtigt at være opmærksom på nogle få ting.

Vi kan koge processen ned til 3 trin:

1. Forespørgsel
2. Opmåling
3. Montering

Hvis alt går efter planen, vil din nye bordplade blive monteret efter bare to uger.

Det hele starter med et tilbud!

Når du beder om et tilbud med angivelse af ønskede materialer, kan vi sende dig et prisoverslag. Det er vigtigt at huske på, at prisen kan ændre sig, når de præcise mål er taget. Eksempelvis er en stenbordplade dyrere end en bordplade i laminat eller træ.

Du kan bede om et tilbud på to forskellige måder:

1. Du kan e-maile en tegning af dit køkken til os, hvor du oplyser, hvilke materialer du ønsker et prisoverslag på. Jo flere oplysninger du kan give os, jo bedre. For eksempel hvilken profil, du gerne vil have, og hvor mange åbninger, der skal være i bordpladen.

2. Du kan udfylde og sende en forespørgselsformular via vores hjemmeside, hvor du markerer dine valg. Det tager kun nogle få minutter at udfylde formularen. Og vi kan sende prisoverslag på forespørgsler sendt via vores hjemmeside meget hurtigere – normalt inden for én hverdag.

Korrekt opmåling er afgørende for resultatet

Hvis du finder prisen acceptabel, og du beslutter dig for at bestille din køkkenbordplade hos os, er næste trin opmåling.

Generelt fremstiller og installerer vi ikke bordplader, som vi ikke selv har målt op. Det skyldes, at en stenbordplade er en stor investering, og fejl i opmålingen kan blive en bekostelig affære. Hvis kunden ønsker at spare vores opmålingsservice og er overbevist om, at deres tegning er præcis, er vi parate til at fremstille og montere bordpladen – hvis kunden er indforstået med selv at påtage sig ansvaret for opmålingerne. Vi anbefaler altid, at du benytter dig af vores opmålingsservice.

Opmåling skal bestilles en uge før montering af dine køkkenelementer. Det giver os den fornødne tid til at udføre din ordre. Vi foretrækker, at du er til stede under opmålingsarbejdet, så du kan besvare eventuelle spørgsmål undervejs.

Det er også vigtigt, at vores opmålingspersonale har sikker adgang til den pågældende lokalitet. Vi arbejder ofte på steder, hvor der bygges, og det kan give vores opmålingspersonale nogle udfordringer med hensyn til tilgængelighed. Arbejdet går hurtigere, hvis pladsen er ryddet.

Opmåling tager 1-3 timer.

NB! Før du bestiller vores opmålingsservice, skal køkkenskabene være installeret, den gamle bordplade fjernet og bagvæggen gjort klar. Køkkenskabe og bagvæg må ikke ændres eller udbygges/repareres, efter målene er taget, da selv den mindste ændring på 1 mm kan påvirke monteringen af bordpladen betydeligt.

Montering

Inden for cirka to uger kommer vi og installerer din nye bordplade. Her kommer nogle gode tips til hurtig og problemfri montering:

1. Sørg for, at alle de fornødne åbninger til komfur, vask og andet udstyr er klargjort i køkkenskabe, elementer og understøtning til bordpladen. Vi går selvfølgelig alting efter, men vi kan spare tid, hvis alle dine åbninger er skåret ud på forhånd.

2. Sørg for afdækning af køkkengulvet. Vores montører skal bære sikkerhedssko, hvilket kan beskadige dit gulv. Hvis gulvet er nyt, bedes du dække det med afdækningspap eller andet beskyttende materiale.

3. Sørg for at slukke helt for vandet og strømforsyningen. Vores team beskæftiger sig ikke med VVS-installation eller elarbejde, og hvis dette ikke er ordnet, må vi aftale en ny dato for monteringen, og arbejdet vil blive forsinket.

Find flere oplysninger om hele processen i vores salgsbetingelser.

Hvis du har specifikke spørgsmål, er vores sælgere altid klar til at hjælpe.

https://youtu.be/hQtY_I2_43U

25.03.2019